top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSietske Bolt

Rhythms of grace (2015)


Rhythms of grace (2015)

… "We throw open our doors to God and discover at the same moment that he has already thrown open his door to us. We find ourselves standing where we always hoped we might stand – out in the wide open spaces of God’s grace and glory"…


"​… Are you tired? Worn out? Burned out on religion? Come to me. Get away with me and you’ll recover your life. I’ll show you how to take a real rest. Walk with me and work with me – watch how I do it. Learn the unforced rhythms of grace. I won’t lay anything heavy or ill-fitting on you".

Bijbeltekst: deze tekst komt uit Romeinen 5: 2 en Mattheus 11: 29


Deze tekst voelt als de christelijke variant op mindfulness. Regelmatig wil ik graag tot rust komen, even los zijn van het leven van alledag. Maar ook loskomen van pijn uit het verleden en leven in het nu. Een deel van mijn pijn is veroorzaakt door een kerk waar ik lid van was, ‘broers en zussen’ uit diezelfde kerk, verstikkende regels en ‘moetjes’ (althans zo heb ik ze ervaren) en uiterlijke schijn. The Message was een eye-opener: Burned out on religion. Ja, regelmatig! laat het los en met vallen en opstaan wandel ik met Jezus mee, kijk bij Hem de kunst af en laat me meedrijven op zijn ‘unforced rhythms of grace’.


 

Praktische informatie


  • Jaar: dit schilderij is geschilderd in 2015;

  • Afmetingen: 50 cm x 40 cm (breedte x hoogte);

  • Materiaal: acrylverf;

  • Beschikbaarheid: dit schilderij is te koop voor EUR 275,=;

  • Bronnen: alhoewel niet exclusief, maak ik veelal gebruik van bijbelteksten uit "The Message".

  • Opdrachten op maat: spreekt het schilderij je aan maar zie je het anders voor je? Het is altijd mogelijk om me een opdracht te geven voor een gepersonaliseerd schilderij gebaseerd op dit (of een ander specifiek) thema;

  • Alle overige schilderijen die op dit moment te koop staan: click hier;

  • KKoop of huur? Interesse in kopen (of in een opdracht op maat), maar komt dat op dit moment financieel niet uit? Of eerst een jaar ‘proefhangen’? Huur dan een schilderij! Eventueel kun je het daarna kopen waarbij je de betaalde huurprijs als korting krijgt.

21 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page